Meetcertificaat voor woningen: NEN2580

Meetcertificaat voor woningen: NEN2580

Waarvoor staat NEN2580?Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is meetcertificaat-voor-woningen-NEN2580-1.jpg

NEN2580 is een Nederlandse norm voor standaardisatie van metingen betreffende vloeroppervlakte en omvang van gebouwen en woningen. De NEN2580 geeft daarmee objectieve duidelijkheid wat betreft de grootte van een pand of deel ervan. Dit gebeurt door het vastleggen van de methode voor het bepalen van het oppervlakte of inhoud, met andere worden hóe de meting exact verloopt.

Meetcertificaat voor woningen: NEN2580

Dit meetcertificaat wordt met name gebruikt door huiseigenaren en potentiële kopers om de exacte maten van een woning te bepalen, maar ook voor het berekenen van de juiste huur of het vergelijken daarvan. Met behulp van de norm  NEN2580 kunnen onder andere het exacte bruto-vloeroppervlak (BVO) en het verhuurbare-vloeroppervlak voor de meest verschillende gebouwen berekend worden.

Bouwkundige keuring Tilburg: Meetcertificaat voor woningen NEN2580

Voor groot zakelijk vastgoed kan dit tevens van pas komen bij het vaststellen van de exacte indeling van het gebouw al naar gelang de functie van het deel van het gebouw zoals kantoorruimte, opslag, sanitaire ruimten etc. Met behulp van het NEN2580 meetcertificaat worden alle oppervlakten overzichtelijk geordend naar gebouw, bouwdeel, verdieping en ruimte waar een helder, objectief beeld van het gehele bouwobject uit voort vloeit.

Meetcertificaat voor woningen: NEN2580

  • Vraag hier direct vrijblijvend uw offerte aan voor het opmaken van een NEN2580 meetcertificaat

Indien u ook uw energielabel door ons laat bepalen, berekenen wij slechts € 10,- voor het opstellen van uw NEN2580 meetcertificaat.