Bouwtechnische keuring Tilburg

Bouwtechnische keuring Tilburg

Bouwtechnische keuring Tilburg – professioneel, betrouwbaar en snel!bouwtechnische keuring tilburg

De aankoop van een huis betreft geen kleine zaak, daarom is het fijn en vaak ook nodig om precies te weten waar u aan begint! Bouwtechnische keuring Tilburg geeft u niet alleen inzicht in de technische staat van het vastgoed, maar voorziet u tevens van een raming van de geschatte onderhoud- en reparatiekosten tot vijf jaar vooruit. Deze worden verdeeld in kosten welke per direct gemaakt dienen te worden om schade aan het pand te herstellen, alsmede de kosten welke in de loop van de aankomende 1-5 jaar op u afkomen. Zo weet u precies wat u op financieel vlak kunt verwachten. Uiteraard biedt een dergelijke momentopname geen garantie voor de toekomst. Hoe dan ook, bouwtechnische keuring Tilburg heeft veel voordelen.

Bouwtechnische keuring Tilburg

U kunt bij ons veelal al de volgende dag terecht voor het laten uitvoeren van uw bouwtechnische keuring. Het maakt daarbij niet uit waar u zich bevindt: Bouwtechnische keuring Tilburg is werkzaam in heel Nederland! Dankzij onze jarenlange ervaring binnen het vak bent u bij ons verzekerd van een uitstekende bouwtechnische analyse van uw pand of woning, aangevuld door een gedetailleerd en verhelderend rapport. Onze inspecteurs zijn deels al enkele decennia werkzaam in het vak en beschikken over gecertificeerde expertise welke van grote waarde zal blijken bij de verbouwing of aankoop van uw droomhuis of ander vastgoed, en uw onderhandelingspositie enorm kan versterken!

Bouwtechnische keuring Tilburg

Welke bouwkundige en financiële aspecten komen o.a. aan bod tijdens een keuring?

 • Een duidelijke opgave van de kosten welke nodig zijn voor renovatie en onderhoud, zowel de koste die meteen gemaakt dienen te worden als ook de financiële verwachtingen voor de middel-lange en lange termijn.
 • Algemene inspectie van het dak: De staat van de constructie en de bedekking, alsmede de verwachtte levensduur ervan.
 • Wat betreft de dakbedekking: Hoe staat het met de dakpannen, de regengoten, het zink, de schoorsteen en het algehele dakbeschot?
 • Is er kans op rotting of lekkage in/rond het pand? Wij voeren vochtmetingen uit en letten hierbij speciaal op houtrot en doorslaande vochtplekken.
 • Hoe is de algemene staat van de muren, het metselwerk en de voegen, de lateien en de bevloering?

Bouwtechnische keuring Tilburg

 • Indien de woning over een kruipruimte beschikt, nemen wij deze in ogenschouw om een beter oordeel over de vloeren te kunnen vormen. Uiteraard kijken wij ook naar de fundering.
 • Hoe staat het met het de leidingen, de riolering en ventilatie in de kruipruimte?
 • Is er sprake van oude loden leidingen, koolmonoxide of andere potentiële gezondheidsrisico’s?
 • Ook ramen, deuren, puien en kozijnen komen aan bod.
 • Bij aanwezigheid van schuur, garage of andere externe opslag lopen wij ook deze even na.
 • Wij bekijken de volgende elementen non-invasief, dat wil zeggen een grondige inspectie van buitenaf: Elektriciteitsnetwerk en CV installatie, algemene staat van de keuken inclusief inbouwapparatuur en de algemene, visuele staat van het sanitair.