Al onze bouwtechnische keuringen op een rij

 Al onze bouwtechnische Keuringen op een rij

Al onze bouwtechnische keuringen op een rij bij bouwkundige keuring Tilburg. Wij zijn het aangewezen adres voor al uw bouwtechnische vraagstukken waarbij advies of onderzoek nodig is.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Al-onze-bouwtechnische-Keuringen-op-een-rij-1.jpg

Wij hebben aparte diensten en prijzen voor onze zakelijke en particuliere klanten maar ook voor non-profit organisaties en stichtingen en verenigen, en stemmen ons daarbij geheel af op uw wensen en eisen. Ongeacht of u aan- of verkoop van uw pand of woning overweegt, advies nodig heeft bij overname of onderhoudsplanning of een asbestinventarisatie uit wilt laten voeren:

Wij zijn van alle markten thuis! Onze bouwkundig experts beschikken over jarenlange ervaring en de nodige, uiteenlopende expertises om elk bouwkundig probleem geheel naar uw wensen op te lossen.

Al onze bouwtechnische Keuringen op een rij

Neem voor vrijblijvende vragen en/of het plannen van een afspraak of keuring direct contact met ons op per telefoon of email.

Iedere woning dient geregeld te worden voorzien van degelijk onderhoudt, echter is dit in de praktijk lang niet altijd wat er gebeurt. Zo kan het gebeuren dat uw eerst allerlei oude gebreken weg dient te werken voordat u van uw nieuwe aankoop kunt gaan genieten. Dit kan met hoge kosten gepaard gaan, die u bij voorkeur graag van tevoren vast wilt kunnen leggen. Aan de andere kant is het mogelijk dat de woning nu in redelijk goede staat verkeert, maar binnen enkele jaren een grote onderhoudsbeurt nodig heeft.

Ook in dat geval is het fijn om te weten wat er op u afkomt. Dankzij de heldere kostenraming welke onderdeel uitmaakt van het bouwkundig rapport weet u precies wat u op financieel vlak mag verwachten om de technische staat van uw aankoop te waarborgen, en onaangename verassingen daaromtrent te voorkomen.

Al onze bouwtechnische Keuringen op een rij!

Tijdens het uitvoeren van de bouwtechnische keuring, waarbij u graag ook zelf aanwezig kunt zijn, lopen wij een vaste lijst van technische aspecten en onderhoudspunten met u na. U krijgt daarbij meteen al een goede eerste indruk van de staat van het pand. Eén en ander wordt vervolgens meteen verwerkt in het schriftelijk keuringsrapport, wat wij u incl. foto’s binnen 48 uur zowel per post als digitaal doen toekomen.